an image


Door onze jarenlange ervaring en vakkundige training door Swissvax International zijn wij in staat voor elke situatie de meest geschikte behandelmethode toe te passen.

Uitgangspunt is alleen gebruik te maken van gereedschappen en middelen die de ondergrond weer herstellen. Een speciale polijstmethode zorgt, in combinatie met exclusieve polijstmiddelen, voor een glad resultaat en een ongekend diepe glans.
De meeste krasjes worden echt verwijderd in plaats van toegedekt met een glansmiddel. Vervolgens wordt de lak behandeld met één of meerdere lagen van onze exclusieve waxen.

Vervolgens word de lak behandeld met een of meerdere lagen van onze exclusieve waxen. De producten van Swissvax bestaan uit de beste natuurlijke ingrediënten. Door onze speciale methode vergt een Swissvax behandeling minimaal 1 werkdag. Alleen op deze wijze is een prachtig duurzaam resultaat te verkrijgen.

Alleen het allerbeste is goed genoeg voor uw auto. Bel voor een afspraak en we nemen de tijd om uw auto te inspecteren en uw wensen in kaart te brengen. Hieruit volgt dan een behandelplan en een passende offerte. We weten zeker dat u onder de indruk zal zijn van het eindresultaat!

Klik hier voor de Swissvax website.